Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Offshore rejtély: Kossuth téri
  2008-02-11 17:27:44, hétfő
 
  Offshore rejtély: Kossuth téri provokátorok 640 milliós biznisze
2008. Február 10. 15:40:57

Egy offshore cég bevonásával energiaügyi szabadalmak és találmányok hasznosítására alapított céget az a két ember, akiknek politikai vállalkozása tavaly nem jött be: a PPSZ két alapítója az őszi zavargások idején hajmeresztő nyilatkozatokkal borzolta a kedélyeket. Most úgy tűnik, a Soltvadkert környéki polgármesterek igényeit próbálják kielégíteni.

Offshore rejtély: Kossuth téri provokátorok 640 milliós biznisze

Megbízunk Soltvadkertben

Találmány- és szabadalomhasznosító társaságot alapított Air Control Hungary Zrt. néven egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cég, az Insys Inc. az orgoványi, a soltvadkerti és a tiszaföldvári takarékszövetkezetekkel - adta hírül a HVG. A lap úgy tudja: a bejegyzés alatt álló cég 640 millió forintos jegyzett tőkéjéből 500 milliót 'szellemi tőke' apportja formájában az Insys adja, a fennmaradó részt készpénzben állták a takarékszövetkezetek.

A lap információi szerint a cégalapítás érdekessége, hogy az új társaság igazgatósági elnöke nem más, mint Kőrösi Imre volt MDF-es képviselő, aki sajátos, 'polgári ellenállást' is kilátásba helyező felhívásairól híresült el tavaly ősszel. A felügyelőbizottságban pedig helyet kapott Kozenkay Jenő, az Aerocaritas légimentő alapítvány vezetője, a III/II-es kémelhárító csoportfőnökség egykori tagja.

Kozenkay Kőrösivel együtt alapítója a tavalyi országgyűlési választásokra bejelentkezett Polgárok és Polgármesterek Szövetsége az Élhető Magyarországért (PPSZ) nevű pártnak. A gazdasági hetilapnak az új cégnél terveikről 'elővigyázatosságból' csupán annyit közöltek: szabadalmuk energiával kapcsolatos.

A Hírszerző megpróbálta megtudni az érintett takarékszövetkezetektől, mivel foglalkozik az új cég, és mi volt annyira vonzó a rejtélyes, az interneten egyébként megtalálhatatlan offshore cégben, hogy társultak vele. Mint megtudtuk, 'látens' illetve 'kvázi' befeketetésről, 'baráti részvételről' van szó, 'segítettünk abban, hogy találmányok megvalósítását finanszírozzuk.'

Mind az orgoványi, mind a tiszaföldvári szövetkezetnél azt az információt kaptuk, hogy a soltvadkerti takarékszövetkezet volt az aktív kezdeményezője a cég megalapításának, ők kérték fel a másik kettőt a részvételre. Információnk szerint a takarékszövetkezetek egy meggyőző üzleti terv láttán bólintottak rá a társtulajdonosságra.

Gellért Imre, az orgoványi szövetkezet ügyvezető igazgatója nem kívánt lapunknak nyilatkozni. Sztupjár Péter, a tiszaföldvári szövetkezet elnök-igazgatója csak annyit közölt: 'megbízunk a soltvadkertiek ajánlásában'. Haskó Béla, a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója a Hírszerzőnek annyit mondott: fontosnak tartották, hogy létező, ámde nem hasznosuló, 'polcokon heverő' találmányok végre hasznosuljanak.

Konkrétumokról az ügyvezető igazgató nem kívánt nyilatkozni, csupán annyit árult el: az elsősorban a megújuló energiával kapcsolatos találmányok finanszírozásával 'a környékbeli polgármesterek igényeit' próbálták kielégíteni, egyébként forduljunk az ügyben Kőrösi úrhoz.

A magyar elme és az üzleti titok

Kőrösi Imre a Hírszerző érdeklődésére elmondta: a szabadalom-hasznosítással foglalkozó új cég az ő és Kozenkay Jenő által az elmúlt években (elsősorban a PPSZ-en, valamint a Magyar Világ című lapon és egyéb csatornákon keresztül) felépített önkormányzati kapcsolatrendszer révén ismerkedett meg azokkal a magyar találmányokkal, amelyeket az Air Control segítségével szeretnének 'az országon belül tartani'.

Kőrösi elmondása szerint jelenleg több mint 50 találmány várja a még nem bejegyzett cégnél a megvalósítást, közülük három van a gyakorlati kipróbálás fázisában. Ezekből egy, eddig sehol nem használt szélerőmű tervét osztotta meg velünk, amelynek 'iparszerű gyártása' szerinte akár az idén tavasszal is megkezdődhet. Az önkormányzati kapcsolatok pedig nem csupán a találmányok fellelésében voltak az alapítók segítségére, de Kőrösi szerint a helyhatóságok megrendelőként is az Air Control ügyfelei lehetnek.

'A magyar ész, tudás és elme, és nem a politikusok hozhatják mozgásba az ország szekerét' - összegezte a vállalkozás motivációit kérdésünkre Kőrösi, aki üzleti titokra hivatkozva nem kívánt válaszolni az Insysnek az Air Control elindításában játszott szerepét firtató kérdésünkre.

25 fős titkos csapat a PPSZ ellen


A PPSZ sajátos, paranoiától és antiszemitizmustól sem mentes honlapján semmi sem utal a több mint félmilliárdos új vállalkozás beindítására. Egy aktuális felhívás megadja az alaphangot ('Magyarországot ma ismét csaló, gyilkos, népe kifosztására szövetkezett, pártként felcímkézett bűnbandák 'uralják''), egy január 8-i bejegyzés pedig számos, Soltvadkertet is érintő aktuálpolitikai érdekességet tartalmaz.

'Ma délelőtt a III. köztársaság gyilkos rendőrségének tagjai közül 5 rendőr meg egy nemzetbiztonsági (sic!) szállta megy egy kisújszállási barátunk szegényes kis lakását, ahol édesanyjával ketten éldegél egy tokkal-vonoval (sic!) 50 kilós cimboránk, mind a 22 éve nagy tapasztalatával' - írja a 'PPSZ sajtószolgálat'. 'A házkutató 'urak' valami közintézmény elleni támadásról papoltak, miközben persze nem árulták el, hogy mit keresnek, de nem is találtak semmit' - írják.

A PPSZ, amely több más politikai 'provokációról' is beszámol honlapján, úgy látja, politikai támadás áll a rejtélyes házkutatás hátterében is: 'gyurcsány (sic!) parancsára jelenleg egy 25 fős titkosított csapat munkálkodik azon, hogy a Kőrösi-Kozenkay duót, no meg PPSZ-hez kapcsolódó személyeket és történéseket hatástalanítsa. Ebbe a fizikai likvidálás is belefért volna, ha nem bukik le az egész soltvadkerti gyilkos rt tb-adószámmal és nemzetbiztonsági kapcsolatokkal együtt, előttünk'. A PPSZ honlapjáról nem derül ki, milyen 'soltvadkerti gyilkos rt bukott le' előttük.

Kik ők és mit akarnak?

A sok Kossuth téri tüntető által provokátoroknak tartott PPSZ-vezetők október 29-én, a pattanásig feszült belpolitikai helyzetben adták ki ominiózus nyilatkozatukat, mely szerint 'Gerilla háború lesz! Már csak órák kérdése (...) a fegyveres felkelők minden olyan célpontot támadni fognak, amely aláaknázza az ország stabilitását és elriasztja a külföldi polgárokat. (...) Tűzbe borul az ország és a lángokban a hatalmat bitorlók megsemmisülnek.'

Mint arról beszámoltunk, a jogi végzettségű, sok helyütt közírónak nevezett Kőrösi Imrét 'élesedő kritikai nézetei miatt' tizenöt év után, 1985-ben kizárták az MSZMP-ből. 1989-ben csatlakozott az MDF-hez, 1990-től négy éven át parlamenti képviselő, az MDF-frakció elnökségi tagja. 2003. október 6-ától a lakásmaffia áldozataival érzett szolidaritásból éhségsztrájkot folytatott 51 napon át. Több könyve is megjelent a szervezett bűnözés, a korrupció, a politika és az igazságszolgáltatás kapcsolatáról.

Kozenkay Jenő Tibor, a párt ügyvezető elnöke volt légimentős, az Aerocaritas Alapítvány elnöke. Nyomozó tiszthelyettesként, majd az állambiztonsági szolgálat III/II-es főcsoportfőnökségénél, a kémelhárításnál dolgozott, és erről két éve ő maga vallott: 'Az a tény, hogy a III/II-es csoportfőnökség keretében dolgoztam az állambiztonsági szervnél, 1985-ös leszerelésemet követően sosem képezte titok vagy vita tárgyát. Büszke vagyok rá, hogy mint elhárítótiszt szolgálhattam Hazámat, és ebben az sem befolyásol, hogy más időből vagy térből érkezett emberek kétségbe vonják hazaszeretetemet.'

A szervezet egyik legutóbbi bejegyzése szerint 'március 10-11-re tervezik a rendkívüli állapot bevezetését a gyurcsányi hatalombitorló körök': a szolgálatok már ki is jelölték azokat a szállodákat és panziókat, ahová az internáltakat szállítják.

(hírszerző - képünkön: Kőrösi Imre, fotó Kéki Bernadett)
http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=3766&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyilatkozatokkal, nemzetbiztonsági, hazaszeretetemet, megtalálhatatlan, kémelhárításnál, provokátoroknak, szolidaritásból, állambiztonsági, nyilatkozatukat, aktuálpolitikai, megalapításának, csoportfőnökség, magyarországért, tapasztalatával, hatástalanítsa, szövetkezetnél, finanszírozzuk, megvalósítását, találmányokkal, hatalombitorló, kezdeményezője, hasznosítással, polgármesterek, sajtószolgálat, soltvadkertben, leszerelésemet, éhségsztrájkot, konkrétumokról, bejelentkezett, megrendelőként, befeketetésről, megsemmisülnek, soltvadkertiek, hasznosítására, magyarországot, kapcsolatokkal, őszi zavargások, bejegyzés alatt, fennmaradó részt, cégalapítás érdekessége, tavalyi országgyűlési, gazdasági hetilapnak, interneten egyébként, tiszaföldvári szövetkezetnél, információt kaptuk, aktív kezdeményezője, másik kettőt, meggyőző üzleti, orgoványi szövetkezet, tiszaföldvári szövetkezet, soltvadkertiek ajánlásában, ügyvezető igazgató, Megbízunk Soltvadkertben, Control Hungary Zrt, Insys Inc, Kőrösi Imre, Kozenkay Jenő, Kozenkay Kőrösivel, Polgármesterek Szövetsége, Élhető Magyarországért, Gellért Imre, Sztupjár Péter, Haskó Béla, Vidéke Takarékszövetkezet, Magyar Világ, Kőrösi Imrét, Kozenkay Jenő Tibor, Aerocaritas Alapítvány, Kéki Bernadett,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png csokor  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jónás Tamás – Végtelen b...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy bizonyos határt  Szívem  Jó éjszakát  Esti kép  Zilahy Lajos gondolata  Png csokor  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Leonardo da Vinci gondolata  Neked tudnod kell  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akarat  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem számIt  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  s immár én is felragyogva, ért...  Próbálj meg ...  Egy hatékony szolga  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kellemes délutánt kívánok  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Szép álmokat!  A Megváltó szolgálatában  Tavaszi kép  Reggel van  Jó éjszakát  Az igazi szeretetért rendszeri...  Popper Péter szavai  Png fotel  Esti kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hazára minden embernek szükség...  Esti kép  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
őszi zavargások, bejegyzés alatt, fennmaradó részt, cégalapítás érdekessége, tavalyi országgyűlési, gazdasági hetilapnak, interneten egyébként, tiszaföldvári szövetkezetnél, információt kaptuk, aktív kezdeményezője, másik kettőt, meggyőző üzleti, orgoványi szövetkezet, tiszaföldvári szövetkezet, soltvadkertiek ajánlásában, ügyvezető igazgató, megújuló energiával, környékbeli polgármesterek, ügyben Kőrösi, magyar elme, üzleti titok, elmúlt években, magyar találmányokkal, országon belül, gyakorlati kipróbálás, idén tavasszal, önkormányzati kapcsolatok, találmányok fellelésében, alapítók segítségére, helyhatóságok megrendelőként, politikusok hozhatják, ország szekerét, vállalkozás motivációit, több mint, aktuális felhívás, kisújszállási barátunk, rejtélyes házkutatás, fizikai likvidálás, egész soltvadkerti, pattanásig feszült, fegyveres felkelők, ország stabilitását, külföldi polgárokat, hatalmat bitorlók, jogi végzettségű, lakásmaffia áldozataival, szervezett bűnözés, párt ügyvezető, állambiztonsági szolgálat, kémelhárításnál dolgozott, állambiztonsági szervnél, szervezet egyik, rendkívüli állapot, gyurcsányi hatalombitorló, internáltakat szállítják, nyilatkozatokkal, nemzetbiztonsági, hazaszeretetemet, megtalálhatatlan, kémelhárításnál, provokátoroknak, szolidaritásból, állambiztonsági, nyilatkozatukat, aktuálpolitikai, megalapításának, csoportfőnökség, magyarországért, tapasztalatával, hatástalanítsa, szövetkezetnél, finanszírozzuk, megvalósítását, találmányokkal, hatalombitorló, kezdeményezője, hasznosítással, polgármesterek, sajtószolgálat, soltvadkertben, leszerelésemet, éhségsztrájkot, konkrétumokról, bejelentkezett, megrendelőként, befeketetésről, megsemmisülnek, soltvadkertiek, hasznosítására, magyarországot, kapcsolatokkal, hasznosuljanak, országgyűlési, tiszaföldvári, elindításában, érdeklődésére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.